Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tänker dej...nu...


Vill dej nu...


Osäker
Rädd
Bräcklig

Rädd
För kylan
Osäker
På dej
Bräcklig
Inuti

En dröm
Har aldrig
Varit så nära
Att slå in
Eller falla
I spillror
För alltid

Rädd
För det kalla
Osäker
På mej själv
Osäker
Som inte en man
Skall vara
Jag är stark
På utsidan
Men bräcklig krackelerad trasig och sprucken
Inuti

Vill dej
Önskar dej
Hoppas dej
Drömmer dej
Tänker dej

Vill dej

Nu...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 370 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-12-08 12:24



Bookmark and Share


  Maiah VIP
som att gå på tunn is-känsla...bra diktat!
2011-12-12

  Paulina LH VIP
Riktigt bra skrivet! :D

*applåder*
2011-12-08

    lory
känsloladdat,sårbart,underbart!
älskar din bräcklighet det är det som gör dig till en UNDERBAR MAN!!!!!!!
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT