Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver jag till Satanisterna......


Julkort nr 8 ,2011

Dessa svartklädda extremister
som med egna argans lister
svärtar ner det religiösa
med ord rent skabrösa
de kan offra sig själva till satan
då får vi bort dem från gatan

Ondskans sändebud de är
deras ondska i mig skär


Tyvärr så finns de på många ställen
läst om dem vid flera tillfällen
många unga bland dem finns
undrar ofta hur de dit vinns ?

Vi får möta dem i farstun
så det blir stopp nu (!)
Guds Budskap är det bästa
det är bra det vet de flesta ........




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 190 gånger
Publicerad 2011-12-08 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska