Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

decemberglitter och hjärtsprickor

Skakar snön ur håret
som glitter längs korridorgolven
Du ser mig,
nickar svagt,

allt är annorlunda nu
Igen

Att du alltid ska förstöra
föreviga men förgöra
Måndag till söndag
fast samtidigt vara

en av de få anledningarna att stiga upp varenda morgon
igen

Hala plastgolv
och plastiga människor
Hjärtat hamras sönder till miljontals bitar och
korridorsglimret tvättas bort

Decembersnön är ful (som mig, som dig, som oss)
igen




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 315 gånger
Publicerad 2011-12-08 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta