Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS säger man.. snacket om Solidaritet är bara, Snabba pengar, numer... "Snacka de går ju" men ingen av dom verkar leva, efter hur de snackar....


Angående Snikna även S politiker



Intressant med detta sossesnack
Där man sen i praktiken varken är bättre
Eller gör nåt åt de värsta snikarna inom partiet
Ylva Johansson, m fl som är i klass med
De s k riskkapitalbolagen i snikenhet….

Man snackar bara om solidaritet
Och sen så roffar man åt sej allt man kan
Precis som vilken klippare som helst..
Sklippere slipperi




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-08 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO