Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinstdrivande som driver med samhället


Trots att Sossarna kritiserar vinstdrivande skolor
Så en av ”deras” politiker Ole Salsten
Tillsammans med sina kompanjoner tagit ut
253 000 000 Kr år 06-10

Där har vi liksom ”Pudelns kärna”
Sossarna säger en sak
Men i praktiken så är de lika snikiga
Som vilken börsklippare som helst

Pengar luktar inte säger man eller?


Och tillsammans med att höra att i vissa skolor
Inte ens hälften av eleverna når målen för utbildningen
Även om skolorna inte ger ”oss” död som rest
Liksom åldringsvården men i slutänden
Så blir landet ett uland…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-09 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO