Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jultid fultid


Jul tid
Mupparna bedriver sin ”propaganda”
MOT allt med kyrkan och julbudskap
Som vanligt

Och de driver in t ex många invandrare i mer muslimsk fångenskap
Och notera många av dom har indirekt flytt
Från Islam lika mycket som politiskt förtryck
Nu hamnar de ofta i en religiös fälla

Som är värre än kristendomen nånsin varit
I vårt land, men de skiter dom i de som ”propaganderar”
Men man kan ju hoppas att de är lika ivriga
Mot julklappar och tomtar och sånt

Men man hör i alla fall inte lika mycket om det
Det är mest deras kyrkofobi som visar sej
När de drar den ena ramsan efter den andra
Istället för att säga ”ok de som inte vill, slipper”

Det har alltid varit julbudskapet
T o m nu när det även från människor
Kyrka och stat är helt fritt så skanderar man
”Inte i kyrkan” oavsett vilka konsekvenserna är

För en del av befolkningen dom säger sej ”skydda”…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-09 05:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO