Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanonmat



morgonen är så påtaglig
andningen påverkas
dimman sköljer in från tårvägen
allt är oro och saknad

det plastiska i livet
är ej formbart, går i bitar
farliga spetsar
gula spillror

när det inbäddade
är varmt skylande
skoningslösa
kärlek

en droppe regn
vill ej öppna luckan
du står vid hällen
med ditt nya liv

jag tröstar
förstår
frustar
frustration

bandet
jag ej ser nu
fruktan inför livet
att nu bli äten

kanonmat
gamaperitif
gråsparvsrester
maskföda








Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-09 07:29



Bookmark and Share


    lory
wau effekt
2011-12-09

  Anya VIP
En stark text, gillar!
2011-12-09

    ej medlem längre
Fantastisk läsning!
2011-12-09

  PPQ
du är så bra
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP