Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...jag vet vad JAG känner...


Ni kan tycka...


Ni kan tycka
Jag är tokig
Ni kan säga
Jag är dum
Säga åt mig
Att jag svamlar
Be min penna
Vara stum

Men jag slutar
Aldrig längta
Efter henne
Jag har kär
Hon är vacker
Hon är särskild
Och jag önskar
Hon var här

Hon är någon
Från det gamla
Hon är söt
Och speciell
Hon är den
Som jag vill krama
När jag somnar
Varje kväll

Ni kan kalla
Mej för tokig
Ni kan börja
Skratta nu
Men av alla
Vackra kvinnor
Finns det bara en

Som du...


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 231 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-12-09 11:24



Bookmark and Share


  HelenaW
Då är nog ganska många av oss tokiga också.. Längtan har alla även om man inte skriver om den. Så låt din penna glöda för din glöd!
2011-12-15

  Ninananonia VIP
:) så är det när man älskar :)
2011-12-13

  Maiah VIP
jättefint diktat, man blir riktigt glad av denna text...nej du är inte tokig...
2011-12-12

  Paulina LH VIP
*gillar jättemycket*

Med flytet och rimmen blir denna dikten väldigt bra! :D

*applåder*
2011-12-09

    Birgersdotter VIP
Jag tycker du ska följa ditt hjärta...
2011-12-09

  Minkki VIP
bra rytm i de korta raderna, texten forsar framåt
2011-12-09

  Baystream
Ack vilken längtan...
2011-12-09

  Rise Little One
Det är bara dina egna "tyckande" som räknas.
2011-12-09

    lory
oh TT
OH TT
OH OH TT
2011-12-09

  Ann-sofie.
det finns bara en som är menad för att vara med just dig om man hittat "den" kan man aldrig släppa det...
2011-12-09

    Max Poisé
Kärlek är aldrig tokigt eller dumt.
Bara blint.
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT