Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stubbe kokar över

Stubbe kokar över

av bubblande mossa

 

Sten vräker sig

valrosslikt




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-09 13:07



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
Bra bilder!
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP