Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNDERBARA KVINNA,,, igen,,,

En underbar
vacker kvinnas

röst

kan vara
lika vacker

som hennes

bröst

och båda
värme ger

och tröst


åt en stackare

så liten

som jag




vackra kvinna

förgyll min dag



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-09 13:16



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
fin text. Önskar dig en trevlig helg. Kram
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten