Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du se ljuset

Kan du se hur det bara bryter sig fram igenom mörkret
Hur det skär sig igenom det hur lätt som helst
Så när solen stiger upp på himmelen en vacker sommarmorgon
så blir man faktiskt lite frälst
Ja, i alla fall om man är vaken då
För det är då vid denna tidiga morgontimma som man känner sig som mest levande
I alla fall jag...

Ken Cassel
9/12-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-09 15:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Får mig att längta till sommaren.
2011-12-09

  Rise Little One
Denna jag borde leva i Asien där brukade man vakna mycket tidigt på morgonen och njuter av en liten kopp te i handen... Man blir lugnt och fint i själen med hjälp av doftande te och den stilrena utsikt...
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel