Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har så mycket kärlek inom mig

Så mycket att jag kan dela med mig lite till de som ingen har
Så känner du dig nu bara lite ensam, så är det bara för dig
att komma och ta
Ja, bara du är så snäll och delar med dig lite till mig, när det är jag som illa far

Ja, jag har så mycket kärlek inom mig, som jag mer än gärna delar med mig utav
Men bara om det finns någon som orkar att bry sig
ty sig
Bara det finns någon vilsen själ som vill känna på den magiska kraften som ger en styrka
Kärleken som kan få en att känna sig så otroligt stark
eller så himla otroligt svag
Bara det finns någon vänlig liten själ som vill känna på hur det känns
att leva i lite lycka
För själv så förstår jag inte hur man bara kan klara sig utan den
Kärleken
Eller hur man nu bara kan leva utan en endaste god vän…

Jag har så mycket kärlek inom mig, och delar så gärna med mig!!!

Ken Cassel
9/12-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-09 16:14



Bookmark and Share


  Rise Little One
Denna "jag" i texten är så generöst...
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel