Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Columbi belägg

Att Columbus seglade
till Amerika har jag läst

men när han kallade
människorna han mötte där
för indianer

var han ute
och cyklade




Fri vers av stenhur VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-09 16:52



Bookmark and Share


  Nanna X
ja han var verkligen ute och cyklade när han banade väg för imperialismen, han skulle ha hållit sig till att knäcka ägg!
2011-12-11

  Bibbi VIP
Humor i all sin prakt:-)
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP