Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker


skrovlig skrapad jord möter svartvit bar rygg

snäckans sus kall låda med glass och det kan inte minnas
öppna mörkt stängt mörkt och porten till helvetet är grön
och spännande nog leder den åt två håll
genom hålet i golvet
in och ut

eftersom det inte ser eftersom det är där så är det skräck

morran och herr långstrump människa gör dig redo för det finns ingen elektrisk plats för de som och det kan höra dem skratta väsa vänta och det luktar surt vin och det luktar osaltat bröd och det luktar adrenalin




Fri vers av objekt3
Läst 409 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-09 17:33



Bookmark and Share


  Nanna X
tänker på Schrödingers katt och svarta hål, vad finns? vart kommer man?
2011-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Hoppsan...Den Gröna Dörren...

Morran är en märklig varelse.
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3