Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus


hallonborgen i trädgårdsmästarens buk
bivax och stearin och en fräck lampa från något av glasbruken
turkosa ögon ett litet piano och böcker isolerar kylan

en orc ser förtretat på

vi dricker. vi halsar. det är meningen att du skall hålla andan. tappa andan.


det går en dans över lågorna silkesapan rakas och slickas och vita byxor slår i vita väggar slår i vit mysbelysning

det finns ingen hand att hålla och det är ingen insikt det är bara fruktansvärt
skuren bearnaise kattlas bubblor och små djur bor i golvspringor






Fri vers av objekt3
Läst 524 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-09 17:34



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
starkt och snyggt
2015-04-19

  i af apa
va´bra...!
2015-04-17

  zallander
ett litet piano som isolerar kylan
det ju borde alla ha :)
2013-01-15

  Nanna X
det här är väl närmast motsatsen till Majakovskijs Ett moln i byxor
det här är världen i ett sandkorn i mysbelysning
2011-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Kymlinge?
Ett moln i byxor?
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3