Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varandra

Vackert vandra
med varandra
vänskap

Välsignat vara
i varandra
vällust




Fri vers av stenhur VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-09 18:36



Bookmark and Share


  Nanna X
fina allitterationer.
2011-12-11

  walborg
Fin diskrepans.
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP