Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot allt men knappast för nåt i alla fall inte för landet




Man blir trött på ”motdemonstranterna”
De har liksom inget, att komma med
De vill bara förstöra
Man ser inte att de demonstrerar annars
Bara söker slagsmål och bråk när de högervridna håller på
I en värld där ”för stor del av dessa” motdemonstranter
Skulle då bestämma

Så är frågan vilket helvete som skulle va värst
Denna värld eller en värld fylld av höger nissar
Det är vad de s k motdemonstranterna orsakar

När det var i Salem så gick en del av dessa och punkterade bilarna
När de andra ”demonstrerade” och de bara skriker om bråk
Det är gapande rinkebysvenska gapande bråkmakare
Inte ett uns bättre i sitt beteende än de riktiga ”rassarna”
Men de får applåder av de som inte vet, eller kanske än värre, de vet
Men bryr sig inte att deras sida, är de största bråkmakarna

”det började med att de gav igen” typ…
Och frågan man kan ställa sej ibland är
”vilka är egentligen mest, rasistiska”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 99 gånger
Publicerad 2011-12-09 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO