Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så heter han som har hand om Sveriges statliga finanser....


Borg .

Borg

vi räknar med sorg

för de breda folklagren

vi får betala se´n

för de BORGerliga äventyren

som han står bakom, "hästsvansfyren"

visst han är skicklig

räknar som en "gud"

också är han listig

inga överbud

men han tömmer staten

på sina inkomstkällor

rena attentaten

skickligt lagda fällor

lite i taget

vid det här laget

se på apoteken

rena löjliga leken

inte blev det bra

vad var det vi sa´

och Carema Care

med sina vinstjakter

VARFÖR är de här (?)

på gamla rena "slakten"

Borg rear landet

det gör de, för de kan det....


----






Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-09 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska