Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolla som han går och pratar

Kolla som han går
och pratar.

Som han försöker
lura mig.

Han tror att hans
lilla lek kan
övertyga mig.

Jag ser Honom.
Hela honom.

Han vet det inte.
Han vet inte hur

mycket jag kan se
hans äkta känslor

lysa igenom hans
perfekta utseende.

Hans ögon och leende
blottar allting.

Ibland, när han ler
det där leendet

så ser jag alla stunder
som han suttit

instängd i ett rum
och gråtit.

Mina ögon skriker till
honom.

Mina ögon försöker säga
att dom Ser.

Hans ögon undviker mig.
Han är rädd för att
bli blottad.

Sorgligt. Han vet inte
att jag vet.




Övriga genrer av Makavelis
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-09 22:36



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
underbart!!!
2011-12-10

    President John
Fint. :}
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Makavelis
Makavelis