Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom mina pupiller

Du saknar förmågan att förstå
varför jag gör som jag gör.
Jag begär inte mycket av dig,
men de få gånger jag öppnar
munnen, blir du tyst.

Men jag ska inte be dig riva
min mur, jag har fått nog.
Jag har slutat jämföra mig
med andra barn.

Du säger att sanningen ligger
bortom mina pupiller.
Jo, kanske.
Men du saknar ju förmågan
att förstå.




Fri vers av Makavelis
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-05 19:55



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
"du säger att sanningen ligger...." i den raden tycker jag kärnan i din text finns.. det finns en slags sårad självkänsla som jag tror du skulle få fram mycket mer om du skalade texten och bearbetade den. Skriv vidare!!!
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Makavelis
Makavelis