Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner deras suktan efter mig

Jag har hamnat någonstans mörkt och tungt.
Dessa demoner jagar mig och de är så nära
att jag känner deras fingrar nudda min rygg löst.

Jag känner deras suktan efter mig och jag
börjar fundera om jag ska torka svetten och
ge upp nu.

Och hopplös känner jag mig.
Inte någonsin kan jag vilseleda de och
hitta min väg ut.
De hittar alltid mig till slut.

Jag ska nog sluta springa nu.
De kan få varenda kroppsdel av mig.
Här, varsågod och ta.




Fri vers av Makavelis
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-10 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Makavelis
Makavelis