Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är vänner?


Vänner är människor som påstår sig
vara dina vänner.
Men egentligen är dom dina fiender
som planerar din död på nätterna
när de har lagt sig.

Vänner är människor som leker
glada över din framgång, för att
sedan gå hem och tänka ut
vad de kan göra, för att
förstöra.

Och du måste sova med en yxa
bredvid dig, för att vara på
den säkra sidan.
Om någon knackar på dörren,
slår du till.

Paranoid.




Fri vers av Makavelis
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-01 18:44



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Du beskriver vänskapens förvirrande baksida på ett bra sätt. Det gäller bara att inte bli för nojig och grubbla sig grå
Bra diktat...
2012-01-01

  Larz Gustafsson VIP
Är de elektriska?
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Makavelis
Makavelis