Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden i staden

Tankarna dagen efter.

Det känns skönt att jordens
plåga nu är över, och tystnaden
i staden har lagt sig.
Människor sover med huvuden
tunga som sten och djuren gläds
över lugnet som sker.




Fri vers av Makavelis
Läst 231 gånger
Publicerad 2012-01-01 18:39



Bookmark and Share


  Lovisa Lindbom
Enkelt med mening:)
2012-01-01

  Casbah* VIP
en text om tystnad som är intensiv och komprimerad. Bra!!
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Makavelis
Makavelis