Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dalarna

Hans skratt var endast klädd i en vacker melodi
som ekade i Dalarna, och fåglarna i det blå skapade
musik så ljuvligt att även de fick håret att resa
sig på kroppen

Natten var ett oändligt hav av tankar och
lustiga känslor, som inget annat gjorde än
lämnade mig sömnlös och rörd

Det vackra i alltet är att hans skratt fortfarande
ekar i Dalarna trots att solen under alla dessa klockslag
har varit uppe och en oöppnad dag har kommit




Fri vers av Makavelis
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-14 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Makavelis
Makavelis