Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min Hjärtas dam,,,



Hon är vacker
hon är fin
Min fina Annkatrin
hon är skön
det är klart
hon är smart
hon är seriös
och så generös
och ett hjärta så gott
Jag har aldrig bättre mått
Hon är trevlig
och så snäll
och jag vill i kväll
vara i hennes famn
den trygga
känslomässiga hamn


Min dam
som jag har kär
Hon är allt
jag inte är


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-10 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten