Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelar roll



För den blinda spelar det ingen roll
Om det är ljust eller mörkt
För den döve spelar det ingen roll
Om tonen är falsk eller rätt
För den okänslige bryr sej inte heller
Om det är kärlek med i ”kärlekslivet”

Och den som inte bryr sej
Han eller hon, oftast han
Kan se ett barn som dör
Utan att det berör
Och vet inom sej att mycket av det man gör
Drabbar andra…

Och för den som inte har några känslor
Så vad gör lite död för andra
Eller att de får lämna sin gård
Lite lidande, ett barns krossade drömmar
Ett liv som går i kras, en familj som splittras




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-10 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO