Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljussken


I en väg av ljus
Ser man allt
Men bara från ett håll
Från mitt, håll

Strålkastarens sken är som luftens ljusa ben
Förstärker tillvaron
Men mörkret tar över, omgående
Så fort farten, gör, passerar snabbt
Begränsande strålens möjligheter




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-11 04:11



Bookmark and Share


    Rolf Zandén
I mörkret ser du mera inombords, tankarna.
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO