Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsfrände


Jag ser in i dina vackra, blå ögon och tänker som så
Vem är du då?
Du söker din själsfrände
Som jag gör också ju
Själsfrände
Vilket ord, som egentligen är, två
Jag vill ha dej, å….
Om jag, få…. Och igen, igen
Själs frände fastnar ihop, eller

Men jag kommer att släppa dej fri
Att få komma och gå
Utan koppel eller, löp lina…
Utan låsningar eller annan pina
Men vill du vara den mina
Min pangbrud, min källa
Som aldrig sina
Så är du, väl kommen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-10 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO