Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De allenarådande teoretikernas teori, "får inte ifrågasättas"


Tillbaka blick


En blick tillbaka
Om det ser en klocka i ljushastighet
Men av någon anledning ser den
När du åker i ljusets hastighet, därifrån
1 minut och då kommer tillbaks
i den långa kurvan cirkeln

Så har den klockan i alla fall gått en minut
För han eller de som åkte
Likväl för den som stod kvar på samma ställe
Även om vissa hävdar annat
Men, ”de kan ju få bevisa det”
Inte bara ta en ”teori” och säga att vi
Ska tro, på det….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 119 gånger
Publicerad 2011-12-11 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO