Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kram



När du kramar mig
växer jag

min styrka kommer fram
stressen rinner av

ibland vill jag bara stanna
i din varma famn.




Fri vers av Tosca
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-10 12:21



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Varmt och fint :) att vara så...
2011-12-14

    ej medlem längre
Ömsinta ord som värmer att läsa.
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca