Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var uppe hela natten och vakade över dig


Baddade din panna

Stoppade om dig

Såg till att febern din inte stegrade sig

Men det var en liten uppoffring

För hur många gånger har inte du hjälpt mig, när jag har mått riktigt dåligt
och varit riktigt nere?

Ja, jag bara frågar mig


Var uppe hela natten och vakade över dig

Och idag tycks du må mycket bättre

Och det är helt okej, för mig, min älskade vän...

Ken Cassel
10/12-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-10 15:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint Ken
2011-12-10

  Ninananonia VIP
Fint... du tar hand om ...
2011-12-10

  Rise Little One
Texten väckte något i mitt minne... Tack Ken
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel