Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tilldelas dem som ALLTID använder cynismen som vapen , "Cynikern In Absurdum"


Julkort nr 9, 2011

Cynikern in absurdum

vältrar sig i frustrationer
degenerade insinuationer
njuter av kalabaliken
frotterar sig med paniken

de frossar i depressioner
i konkurser för miljoner
i deras andevärld
finns bara hädanfärd

de finner glädje i andras olycka
någons slags anemisk lycka

ingenting finns kvar
katastrofen ,deras svar
deras ord ,som var
infekterar snart envar

denna förmörkade kår
ökar nästan varje år
de skär många öppna sår
i dem som redan illa mår.............


------





Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 167 gånger
Publicerad 2011-12-10 15:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv väljer jag att vara realist.
Om andra feldefinierar detta och rubricerar det som cynism så är det deras problem.
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska