Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikation


två drömmar sover svultna bredvid varandra

i en död säng



kartan ritas om i underjordiska kontrollrum


där den hemligstämplade filmen om framtiden visas på psykets svarta stenvägg








Fri vers av D S
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-10 15:43



Bookmark and Share


    Wewill
Mycket mörkt men vackert! Bra diktat.

Adrian
2011-12-10

    Wewill
Mycket mörkt men vackert! Bra diktat.

Adrian
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S