Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag sen ,blir två idag, idag skriver Palm och Rööd julkort .


Julkalendern, nr 9 ,2011 : Palms julkort till Raoul Castro.

Palm skrev bara ett enda julkort: Till Cubas ledare ,Raoul Castro .Det löd:

"Raoul ,Raoul

var nu ingen fool

släpp ut de politiska motståndarna

de som inte är kriminella

inte de våldsamma fångarna

utan bara de snälla

så närmar Du dig demokratin

utan att gynna imperialistiska svin "


Och Rööd skrev till Kinas ledare:

"Kina, Kina

vi vill grina,grina
när vi ser Er maktfullhet
er hänsynslöshet
mot andra politiker
som Ni slår ner
sluta nu med det
var demokratiskt konkret ! "


På den stora Duken sydde de in : " Cuba och Kina har ballat ur
slår ner demonstranter
i ur och skur!"


Lucka nr 9 fortsätter på samma tråd: "Kina och Cuba
kan aldrig duga
förrän de förändras
och demokrati inlemmas
i deras system
för tiden är sen...."








Fri vers av Mats Henricson
Läst 172 gånger
Publicerad 2011-12-10 16:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utan Jesus är man förlorad.
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska