Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag får vi dubbla....,det här skickar jag till Charlie Sheen....


Julkort nr 10, 2011.

Charlie, Charlie

Du var för farli´
och dom sparka´Dig från showen
kanske var Du mari´
men Du VAR ju showen !
Inget ont om Thutcher
men han är ingen "butcher"
det var Du, minsann
och Du VAR ju Han
Dig själv , alltså
bättre INGEN var då
jag tror showen är körd
nu när Du aldrig mer blir hörd !

Merry Christmas Charlie Sheen !





Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 207 gånger
Publicerad 2011-12-10 19:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ärlighet blir aldrig applåderad. Världen är förljugen.
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska