Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen och sökande


sitter med decembermörkrets tomma ark i min hand

och lyssnar på Imperiet


minns doften av brännvin och ångesten som dövades med medvetslöshet


besvikelsen över krogarnas stängningsdags

våld i svarta hål och dimmigt brus



den välvårdade ytan med sedelbunten mellan benen


sökandet efter det som aldrig fanns


och flickors underliv köpta med löften

som inte tålde att se morgondagens gryningsljus



















Fri vers av D S
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-11 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S