Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt flöt upp och ville bli ändrad. Jag lyssnar för att försöka höra hur den vill vara.


Rim orimmat

Rimfrost gör stillhet
större och större. Ord blir
mummel i skägget




Bunden vers (Haiku) av stenhur VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-11 10:30



Bookmark and Share


  walborg
Du ger mig en bestående bild av rimfrosten
2011-12-12

    Birgersdotter VIP
kUL
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP