Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

decemberångest

Att göra det uppenbart sämsta,
klippa banden med
barndom och vänner
En liter vin och ett stressat
pressat
ligg

Att slingras samman
med någon så nära
som man vill hålla så långt borta
När det uppenbarligen betyder så mycket mer
för honom
"Har du någon tanke bakom det här?"
Hans tystnad har redan svarat
"Ja"

Att bygga elektriska skolmatsalar igen
knappt kunna röra sig eller se sig omkring
Nervositet
Och nu kommer han att sitta mittemot,
som vanligt,
och om jag vill ändra på det så
splittrar jag oss alla

Att ha panik. Att ångra sig. Att hata lite




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 436 gånger
Publicerad 2011-12-11 10:57



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
låter som om dessa människor borde gå skilda vägar
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta