Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen knut oknuten


Jag öppnar min knutna hand
För att smeka
Tiden av oss är för kort
För att ens tveka
När vi känner för att leka
Allvar och
Lust
Jag är för lust
För dej
För must
Förgät mig ej min vän
För du är min väg till himmelen
På jorden




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-11 11:47



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En smula bra då evigheten gör sig påmind i rader tyglad jord
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO