Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterfesten då kommer besten


Efterfesten då kommer besten
Fram inom varje han som man fann

Charmen går till innan
Den liksom går iväg
Procent för procent

Och förhoppningsvis så försvann
Tiden innan den hann bli förliden och sur

Efter festen vaknar besten men
Som en helt ann

Som den andra sidan av en man, ja eller människa
I alla fall eller nåt
En surmulen baksmälls figur
Som undrar vad han gjorde och hur

Innan han vänder sej om för att tappa sin min av sur
Och överdriven baksmälla som kan fälla
De flesta av samma sort, i samma miljö
Och som helst vill komma bort
Säger att han vill dö….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-11 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO