Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya andetag i renare luft


.. och än en gång vände vindarna


Stormarna hade gjort luften
renare
och friskare att andas i

Sikten blev klarare
likaså våra uttryck

Att stå på den där klippkanten
farligt hängande i luften
känns inte lika ängsligt nu
när jag ser dig
stå där nere
med armarna brett isär

för att fånga mig

Så jag kastade mig ut
Med ångestens skuggor
skrikande i övergivenhet
bakom mig

Fallet och tomrymden
virvlande runt mitt nakna kött
slet bort allt som gjort ont

Din famn
klädde om mig
i mjukaste siden
i varmaste kyssar

Blåste du varsamt bort
det onda


Och nu vet jag dina ords skälvning
då allt faller
ur ditt hjärta




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-11 17:14



Bookmark and Share


  HelenaW
Så underbar i sin prakt, håller med föregående talare om styrka och att släppa taget. In i någons armar..
Att äntligen få fylla lungorna med ren och friskluft! Underbart beskrivet, som vanligt!
2011-12-12

    ej medlem längre
Jag upplever en tyst styrka i dina ord, som om du kommit till en punkt där du släpper taget och låter tiden leda dig framåt...
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya