Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punkteringar



Han hade 7 punkteringar
Mellan Säter och Borlänge
En sträcka på c:a 2 till 2,5 mil
Bruno stannade alltså och lagade sina punkteringar
Så fortsatte han, ”de var en Skoda”
Så skrattade han ändå mer
Men… de var längesen, mer än en
Punktering per hjul men det var knappast bilens fel
Att däcken var dåliga

För några år sedan så hade jag 7 punkteringar’
På ett halvår
Tyckte det var mycket då jag kanske haft 2 innan
Sen jag tog körkort, ö h t…
Men man blir lätt lite konfys av flera
Speciellt när vänster fram och höger bak
Blir tomma, samtidigt…
Det blir verkligen urblåst…
Men långt till 7 på 2 mil




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 126 gånger
Publicerad 2011-12-12 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO