Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner kommer o går


Vänner kommer
Vänner går
En del försvinner
En del bara förgår
Som vänner….
Men ingen vinner

Vänner kommer
Vänner går
De lämnar glädje
De lämnar spår
De värsta är nog ändå
De som, försmår…

Vänner kommer
Vänner går
En del finns kvar
Men oftast i en annan form gjuten
Och där man inget längre, förstår…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-11 20:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jo, den är vinnare som mister en falsk vän, som jag ser det.
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO