Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munkafton eller full munk som var hög


De kom en hög munk

Till Brunflo

Han fick en känsla för ett hus sa han



Men man undrar lite en hög munk

Är det en sylt eller vaniljmunk då

Kan man undra


Eller som hon som sålde bröd och det kom en nunna förbi

Ska de va en munk, sa hon och log…

Ja flottyrkokt eller ej




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 194 gånger
Publicerad 2011-12-12 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO