Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglarna skulle inte bli skjutna

Där stod jag.
Mitt bland unga
själar som nyss
har börjat känna
lukten av Liv.

Själar som
försöker
förstå, som
så gärna
Vill förstå.

Ja, där stod
faktiskt jag.
Jag försökte
förstå lika
mycket som
dom.

- Hur skulle världen
se ut om det inte
fanns krig?

Ja, det var frågan.

Svaret kom från
en liten pojke
längst bak i
klassrummet.

- Fåglarna skulle
inte bli skjutna,
och människor
skulle leka i
gräset med
söta små hundvalpar.


Kanske.




Fri vers av Makavelis
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-11 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Makavelis
Makavelis