Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag gav dig allt

Du lekte med mig,
jag lekte med dig.
Känslor skulle inte
bli inblandade.

Men leken stelnade,
och musiken spelade.
Musiken som våra
känslor väckte.

Du nästlade dig in
hos mig.
Och jag desperat
tog emot dig.
Jag gav dig allt
jag hade.

Men du ryggade
tillbaka och
gick din väg.
Du fortsatte
din lek, men
inte med mig,
utan med nästa
tjej.




Fri vers av Makavelis
Läst 223 gånger
Publicerad 2011-12-11 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Makavelis
Makavelis