Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill jag sända till USA:s grundlurade vanliga medborgare.....


Julkort nr 11,2011 .

Mr Smith och mrs Brown

ni är blåsta, hela da´n
när ska ni vakna upp ur dvalan ?
ni länge vistats i botten på skalan

Hur kan ni acceptera köpta politiker
att business styr ert land till tusen
att era korrupta politruker
skulle bort, det gjorde susen (!)

Studera, lär er politikens grunder
kanske, i ert land, det händer under
ni kan bygga upp genuin demokrati
istället för ert nuvarande rofferi !

så, kom igen , amerikaner (!)
börja plöj i nya fåror
strunta i pakistaner o afganer
odla nytt blod i era ådror
välj sedan sanna demokrater
kicka alla giriga magnater (!) ..



--------






Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 190 gånger
Publicerad 2011-12-11 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska