Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordbakterie

Jag är en obetydlig jordbakterie

som äter fallande löv

från kunskapens träd

Min visdom är ringa

Mina mödor märks knappt

Resultaten mikroskopiska

Men låt mig leva

i lövens goda värme




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-11 22:37



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
Ändå är den mänskliga vetenskapen långt ifrån att kunna lyckas bygga en sådan jordbakterie från blotta molekyler.
2012-06-30

  Jessica Ebbesson
Osynlig för blotta ögat men på poeter.se lyser du som en stjärna i detta poem!
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP