Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ilja

hamn till hamn jag mot dig hoppar
optisk sanning dig möter
analog såväl som digital
kan du se med ditt inre öga
skrår och vrår andas musselvatten
pumpar lastutrymmena i skrevor där det stormar stilla
ingenting strömmar ur porerna
någonting letar sig ut i ryggmyrkrypningarna
deras boplatser frusna så till grunden illa

schackbrädet kastades ut trampades sönder av en förbipasserande droska men här har vi ingen brådska
jag väntar ej jag går brett redo vidare och du väjer ej värjer ej sväljer ej

och jag gör ett kallt hål rakt på där utan mejsel någonting kan leta sig in
förirra dig hem till mig min alldeles oväna räv




Fri vers av objekt3
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-12 03:35



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
jag hade fel tidigare, detta är det finaste tillägnat. men jag saknar kaninerna
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3