Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanin

Kanin I och Kanin II
mål; en frostig ruter femma
breder ut sig mark utan slut
när vinden genom pälsen vina
stavarna vill dig aldrig illa
och åttan kommer fram
även genom trädblottar passagen
piratdricka och raggarvila
jag ser gula bilar men
slöjan stickad och brett redo
inga hål bara gå min älskling gå




Fri vers av objekt3
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-12 03:38



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
du är modig och tuff som skriver så utelämnande om detta gupp. jag funderar på att bli ihop med dig.
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3